З січня по жовтень експорт Єгипту зріс на 40 відсотків

By | April 17, 2024


Рада з експорту готового одягу Єгипту (RMGEC) оголосила в неділю, що експорт цього сектору зріс на 40 відсотків із січня по жовтень і склав 1,624 мільярда доларів США.

Експорт галузі склав 1,157 мільярда доларів за аналогічний період минулого року. Експорт швейних виробів продовжує зростати з початку цього року, повідомляє RMGEC.

Голова RMGEC Мері Льюїс наголосила, що політика ради спрямована насамперед на модернізацію експортної системи в секторі, роботу над збільшенням експорту на постійній основі та інформування компаній-експортерів про всі події на міжнародних ринках, щоб скористатися перевагами безперервного розвитку експорту. зміни на світовому ринку.

Льюїс зазначив, що рада продовжить посилювати експортні можливості готового одягу для різних світових ринків. З цією метою будуть доступні всі послуги, необхідні заводам, щоб допомогти їм у процесі експорту на всі ринки, додала вона.

Рада також відіграє важливу роль у наданні послуг експортерам та організації зовнішніх виставок для стимулювання експорту, додала вона.

І вона розповіла, що рада брала участь у виставці Stitch & Tex Expo, щоб розширити базу експортерів і представити нові компанії в секторі готового одягу, а також скористатися всіма послугами, які надає рада компаніям, які прагнуть увійти в експортний сектор.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *