Одне з найпотужніших озброєнь російської армії зараз знаходиться в Єгипті

By | May 8, 2024


Загін кораблів Чорноморського флоту Росії та ВМС Єгипту розпочав триденний морський етап спільних маневрів «Мост Дружби-2021» у Середземному морі.

Завданнями навчань «Міст дружби-2021», які пройдуть з 3 по 10 грудня, є зміцнення та розвиток військової співпраці між ВМС Росії та ВМС Єгипту для кращого захисту регіону.

Російське інформаційне агентство ТАСС повідомляє, що до складу оперативної групи ВМФ Росії входять фрегат “Адмірал Григорович” з палубним гелікоптером, патрульний корабель “Дмитро Рогачов” і рятувальний буксир СБ-742.

Російська делегація на чолі з командувачем Новоросійської військово-морської бази контр-адміралом Віктором Кочемазовим вже прибула до Олександрії для завершення підготовчого етапу навчань.

У ході навчань російські та єгипетські бойові кораблі діятимуть під командуванням об’єднаного штабу навчань за єдиним планом та виконуватимуть завдання з відриву атак морських цілей, огляду підозрілих кораблів, забезпечення протиповітряної оборони та поповнення запасів. в морі з гелікоптера, повідомляє ТАСС.

Останніми роками Єгипет і Росія активізують військову співпрацю.

У 2015 році Росія та Єгипет вперше провели «Міст дружби 2015» біля берегів Олександрії, включаючи навчання постачання та зв’язку, пошукові операції, а також навчання з оборони та стрільби.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *