Сісі оголошує про 5 нових рішень щодо підтримки людей з особливими потребами

By | April 23, 2024


Президент Єгипту Абдель Фаттах ас-Сісі оголосив про пакет заходів, які незабаром будуть запроваджені спеціально для людей з особливими потребами чи інвалідністю:

  1. Проекти, які впроваджуються в рамках ініціативи «Гідне життя» у всіх мухафазах, передбачають усі соціальні, культурні, спортивні та розвиток вимоги до людей рішучості.
  2. Розширення сфер підготовки та реабілітації вчителів за допомогою механізмів, навичок та основ сучасних методів роботи та спілкування з людьми з особливими потребами, щоб дати їм змогу вчитися та досягати успіху в різних академічних та практичних сферах.
  3. Сектори мистецького та культурного виробництва вироблятимуть більше роботи, спрямованої на висвітлення здібностей та творчості громадян з особливими потребами та їхнього внеску в Єгипет.
  4. Усі молодіжні та спортивні організації проводять програми та заходи для цілеспрямованих людей, спрямовані на підвищення їхньої фізичної підготовленості та вдосконалення спортивних навичок.
  5. Координація між відповідними державними органами щодо формування програм, спрямованих на навчання та працевлаштування молоді з особливими потребами для збагачення її вимогами ринку праці в різних сферах зайнятості, що відкриває для них перспективи на майбутнє.

Зауваження Сісі прозвучали під час свята «Здатні відрізнятися», присвяченого дітям з особливими потребами, у Міжнародному конференц-центрі Аль-Манара в Новому Каїрі.

Церемонія збігається з Міжнародним днем ​​інвалідів, який ООН відзначає з 1992 року, щоб залучити підтримку для цього сегмента суспільства для забезпечення їх прав та підвищення обізнаності громадськості про важливість їхнього включення в політичне, економічне та культурне життя.

Сісі наголосив, що позитивна підтримка єгиптян людей з особливими потребами ніколи не припинятиметься і буде тільки посилюватися.

Люди рішучості — це «скарб, який Бог Всемогутній дарував нам», — сказав він.

Відредагований переклад з Al-Masry Al-Youm



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *