Фотографії: Експо-2020 Дубай відвідало 5 663 960 відвідувань з 5 грудня

By | May 5, 2024


З моменту свого дебюту 1 жовтня Expo 2020 Dubai відвідали 5 663 960 відвідувачів до 5 грудня – останні цифри підтримали святкування Золотого ювілею ОАЕ та різноманітні культурні виступи країни.

ДУБАЙ, 1 грудня 2021 року. Подорож 50-го Immersive Show в Al Wasl, Expo 2020 Dubai. (Фото Miaad Mahdi/Expo 2020 Dubai)

Близько 5383 керівників урядів – у тому числі міністрів, президентів, прем’єр-міністрів та глав держав – відвідали Експо протягом жовтня та листопада, більшість з яких прийшли виступити на офіційних заходах або рекламувати національний день своєї країни.

Всього за два місяці на виставці вже було проведено 10 461 подія.

Під час свого візиту минулого тижня президент Франції Еммануель Макрон привітав Expo 2020 Dubai з «організацією цієї виставки та її успіхом».

Міністр міжнародного співробітництва ОАЕ і генеральний директор Expo 2020 Dubai, Рим аль-Хашімі, сказав: «Ми в захваті від цифр, і що так багато людей вирішили відзначити таку знаменну подію, 50-й національний день ОАЕ, разом з нами. тут на Expo 2020 Dubai. Через два місяці ці цифри є свідченням наполегливої ​​роботи всіх, хто бере участь у Expo, від проведення вражаючих заходів, які змушують людей відвідувати їх знову і знову, до об’єднання глобальних творців змін на потужній платформі для дій. і співробітництва, і, що найважливіше, наших надійних заходів щодо COVID-19, які дозволяють нам безпечно та заспокоювати таку велику кількість людей».

ДУБАЙ, 2 грудня 2021 року. Феєрверк під час Національного дня ОАЕ та святкування Золотого ювілею, Expo 2020 Dubai. (Фото Suneesh Sudhakaran/Expo 2020 Dubai)

Близько 28 відсотків листопадових відвідувачів прибули з-за меж ОАЕ, причому найбільшими країнами були Франція, Німеччина, Саудівська Аравія, Індія та Великобританія.

Серед інших важливих заходів у листопаді були такі, як єгипетський співак Мохамед Хамакі, концерт KITE (K-Pop в Еміратах), відзначений нагородами пакистанський музикант Джавед Башир, завершення виступу Riverdance на виставці та виступ Accademia Teatro. alla Scala, поряд із заходом, де сім’ї можуть навіть змагатися зі всесвітньо відомим спринтером Усейном Болтом.

Наче цього було недостатньо, Expo також запропонувала виставу «Подорож 50-го» до Золотого ювілею, яка відбулася на куполі Аль-Васл, яка відстежує минуле, сьогодення та майбутнє ОАЕ, а також 20-хвилинну театральну постановку під назвою «Хлопчик і кінь» про життя віце-президента і прем’єр-міністра ОАЕ і правителя Дубая шейха Мохаммеда бін Рашида аль-Мактума.

ДУБАЙ, 2 грудня 2021 року. Відвідувачі Al Wasl під час Національного дня ОАЕ та святкування Золотого ювілею, Expo 2020 Dubai. (Фото Ісаака Лоуренса/Expo 2020 Dubai)

Окрім розваг, програма Expo для людей і планети в листопаді залучає тих, хто прагне змін, два з 10 тематичних тижнів Expo 2020 – Тиждень розвитку міст і сільських районів та Тиждень толерантності та інклюзивності, а також заходи, присвячені Всесвітньому дню дитини, Міжнародному дню людей з обмеженими можливостями. та Міжнародний день волонтера.

Шкільна програма Expo залучила майже 250 000 учнів із приватних і державних шкіл ОАЕ, які взяли участь у 10 000 шкільних подорожах: «Спадщина ОАЕ», «Світ можливостей», «Всесвіт у русі» та «The Стала планета».

ДУБАЙ, 2 грудня 2021 року. Феєрверк під час Національного дня ОАЕ та святкування Золотого ювілею, Expo 2020 Dubai. (Фото Стіва Холланда/Expo 2020 Dubai) ДУБАЙ, 2 грудня 2021 року. Феєрверк національного дня, Expo 2020 Dubai. (Фото Стіва Холланда/Expo 2020 Dubai)

Талановита молодь також вийшла на сцену в рамках заходів Expo Young Stars та Rising Stars.

Очікується, що кількість зросте, оскільки новий святковий абонемент Expo вартістю 95 дирхамів надійде в продаж до кінця грудня.

Це дає відвідувачам доступ до різдвяних свят та інших вистав світового класу, таких як шоу володарки премії «Греммі» Алісії Кіз на Al Wasl Plaza 10 грудня, лауреата премії «Оскар» композитора та музиканта А. Р. Рахмана 22 грудня та бродвейської суперзірки Леа Салонги на Різдво Христове, 25 грудня.

У рамках своїх цілей стійкого розвитку виставка полегшила подорожі за допомогою транспорту RTA.

Протягом жовтня та листопада було здійснено близько 455 000 поїздок до та з сайту на таксі, понад 600 000 поїздок було здійснено на безкоштовному автобусі Expo Rider, а 2,2 мільйона користувачів заходили на Expo та виходили з нього через Дубайське метро.

А віртуальні відвідування перевищили 25 мільйонів завдяки [email protected], надавши людям живий віртуальний тур по виставці.

Будучи найбільшою великою глобальною подією, що відбудеться з початку пандемії, Expo 2020 Dubai продовжує підтримувати жорсткі заходи щодо COVID-19: вони включають обов’язкові щеплення всього персоналу Expo та міжнародних учасників, волонтерів, підрядників і постачальників послуг, а також відвідувачі віком від 18 років повинні надати докази будь-якої вакцинації або негативний ПЛР-тест, зроблений протягом попередніх 72 годин.

Маски для обличчя є обов’язковими як у приміщенні, так і на вулиці, а Expo підтримує санітарні станції на території.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *