Єгипет вносить зміни в систему реєстрації, щоб дозволити вводити бустерні дози проти COVID-19

By | May 6, 2024


Міністерство охорони здоров’я та населення Єгипту оголосило в неділю, що наразі вносить зміни до веб-сайту, призначеного для реєстрації громадян для отримання вакцини проти COVID-19, щоб дозволити цільовим групам зареєструватися на третю бустерну дозу.

Речник міністерства Хоссам Абдель-Гаффар сказав, що деякі групи, визначені міністерством для отримання третьої дози вакцини, будуть сповіщені SMS-повідомленням під час третьої дози після реєстрації для тих, хто отримав другу дозу після реєстрації. шість місяців.

Повідомлені отримають третю дозу в тому самому центрі, звідки вони отримали попередні дві дози, сказав Абдель-Гаффар.

Речник зазначив, що період у шість місяців між датою другої та третьої доз є мінімальним і може продовжитися до восьми місяців.

Бустерна доза спрямована не на всіх громадян, а на тих, хто має хронічні захворювання, на людей похилого віку та медичний персонал, оскільки вони є найбільш уразливими.

Абдель-Гаффар повідомив, що реєстрація буде відкрита на сайті Міністерства охорони здоров’я для реєстрації третьої дози вакцини невдовзі після завершення внесення змін до системи, зазначивши, що бустерна доза буде з усіх вакцин, доступних у Міністерстві охорони здоров’я.

Наукові дослідження вказують на необхідність бустерних доз для підтримки стійкості імунної системи проти вірусу, особливо для тих, хто більш вразливий до інфекції або ускладнень.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *