Єгипет незабаром оголосить дати ревакцинації проти COVID-19: офіційно

By | April 16, 2024


Міністерство охорони здоров’я та населення Єгипту оголосило в суботу, що незабаром оголосить про вакцинацію проти COVID-19 для найбільш вразливих груп, таких як медичні бригади, люди похилого віку та люди з хронічними захворюваннями.

Під час телефонного інтерв’ю з медіа-ведучим Ламісом аль-Хадіді в телешоу «Останнє слово» (Kalema Akhera) речник Міністерства охорони здоров’я та народонаселення Хоссам Абдель-Гаффар сказав, що бустерні дози будуть з усіх доступних вакцин. .

За його словами, кількість людей у ​​віці до 18 років, зареєстрованих для вакцинації від коронавірусу, досягла 512 тисяч.

Міністр охорони здоров’я та народонаселення Халед Абдель-Гаффар провів у неділю зустріч, під час якої обговорив кроки для початку вакцинації громадян за допомогою ревакцинації для тих, хто входить до пріоритетних груп, а також подальші заходи щодо вакцинації дітей від 12 до 15 років. старий.

У зустрічі взяли участь помічник міністра охорони здоров’я та народонаселення з ініціатив громадського здоров’я Мохамед Хассані, керівник сектору превентивної медицини Алаа Ейд та радник міністра охорони здоров’я з питань інформаційних технологій Айсам Салах.

Міністр охорони здоров’я доручив сформувати науковий комітет, який має на меті інформувати громадян про важливість отримання вакцини від коронавірусу, особливо в губернаторствах з найнижчим рівнем вакцинації, зазначивши, що вакцини є першою стіною захисту від зараження вірусом та зниження смертності.

Міністр оголосив про отримання 600 000 доз вакцин Johnson & Johnson і AstraZeneca в суботу в міжнародному аеропорту Каїра, зазначивши, що Єгипет має отримати більше 3,9 мільйона доз вакцини AstraZeneca до кінця грудня цього року в рамках бажання міністерства вакцинувати громадян.

Під час зустрічі Абдель-Гаффар підтвердив наявність усіх типів вакцин у центрах вакцинації в усіх мухафазах на додаток до локального виробництва вакцин на заводах Холдингової компанії біологічних препаратів і вакцин (VACSERA).



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *